Toimituskulut 4,90‚ā¨ ja ilmainen nouto Raahesta - Nopea toimitus ūüáęūüáģ

Merinovillapannat

Kotimainen mulesingvapaa 100% merinovillapanta on ylellisen pehmoinen, helppohoitoinen sekä ominaisuuksiltaan ylivoimainen. Merinovillapanta on mukava käyttää, sillä se on todella joustava eikä purista. Merinovilla on luonnon oma supermateriaali! Merinovillaneulos on neulottu Orivedellä. Merinovillakuitu on peräisin Etelä-Amerikasta, Uruguaysta, jossa lampaat saavat vaeltaa vapaina vuoristoniityillä. Vaihtelevan sään ansiosta lampaiden villasta tulee erityisen kestävää ja pehmeää. Pantojen nahkapaperimerkki valmistetaan Mikkelissä.

Merinovilla toimii hiostamatta kevään vaihtelevilla säillä, kesän koleissa aamuissa, syksyn sateissa ja talven paukkupakkasilla. Merinovilla on kosteuttava sitova - mutta ei märältä tuntuva. Merinoon ei tartu hajut, se ei pölyynny eikä rypisty. Kun tarvitset lämpöä, merino lämmittää. Kun tarvitset viilennystä, se hengittää.


Merinovilla on Öko-Tex®-sertifioitu (standard 100). Tämä tarkoittaa, että se on turvalliseksi testattu ja täysin vapaa haitallisista kemikaaleista. 

10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1