Toimituskulut 4,90‚ā¨ ja ilmainen nouto Raahesta - Nopea toimitus ūüáęūüáģ
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut
PETRA -korvakorut

PETRA -korvakorut

26,00 ‚ā¨
sis. 24 % ALV
Suosikkien paluu! Hologrammia peiliakryyliä ja allergisoimatonta, Suomessa turvalliseksi tutkittua ruostumatonta terästä.

Koruosat ovat ruostumatonta terästä (ns. kirurginteräs). Osat ovat Suomessa testattuja, allergiavapaita eikä niistä vapaudu nikkeliä. Ruostumaton teräs on kestävä materiaali, joka ei tummu tai kulu ajankaan kanssa. Korvakorut kestävät vettä, mutta pysyvät parhaimmillaan kun niitä ei kastele ja ne säilytetään kuivassa. Etenkin saippua sameuttaa akryylin pintaa.

Hologrammiakryyli heijastaa hologrammiefektiä eri väreissä (pinkki, sininen, keltainen, vihreä, oranssi). Se on läpinäkyvää ja näyttää samalta molemmin puolin. 

Jokaisessa tuotekuvassa on samat korvakorut täsmälleen samassa sävyssä, hologrammi peiliakryyli heijastelee näin eri kulmista katsottuna ja valo on kaikissa kuvissa normaalia auringonvaloa. Näihin ei siis ole heijastettu kuvia otettaessa mitään värillistä valoa lampulla. Värin valintaa ei siis myöskään erikseen tarvitse tehdä, sillä näitä koruja on vain tämä yksi monivärinen sävy.

Mikäli haluat korvakorut koukkukiinnityksellä nappikiinnityksen sijaan, kirjoita vain kassalla lisätietoja -osioon "vaihto koukkukiinnitykseen", vaihto on maksutonta ja tilauksen käsittely yhtä ripeä.

Kiinnitys: nappi

Paino: 2g

Korkeus: 6,3cm

Leveys leveimmillään: 2cm

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Ida

Petrat

Nämä on todella kauniit, lumoavat. Värit vaihtelee kauniisti eri sävyissä.
Janita

Korvikset

Nätit korvikset! Sopii myös mulle nikkeliallergiselle ????????
Anu

Korvikset

Kiitos upeista korviksista!
SKU-koodi: PET