Mikä Henmarihandmade?

Mikä Henmarihandmade?

Henmarihandmade on yhden naisen asusteompelimo, - virkkaamo sekä korupaja. Jokainen tuote valmistuu suurella sydämellä juuri sinulle. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Raahessa. Arvostan kotimaista, laadukasta ja aikaa kestävää kuluttamista.

Henmarihandmaden raaka-aineet ja materiaalit ovat kotimaisilta kanssayrittäjiltä - merinovilla neulotaan Orivedellä, keinonahkamerkit valmistetaan Loviisassa, paketointitarvikkeet taiotaan Helsingissä, Keravalla sekä Raahessa. Korujen metalliosien toimittajat ovat Kellokoskella sekä Maskussa. Ompelulankojen toimittaja on Mäntsälästä ja virkkauslankojen toimittajat Porista sekä Raahesta. 

Ostamalla Henmarin verkkokaupasta tuet siis samalla lukuisia muita kotimaisia yrittäjiä. Ostamalla kotimaiselta yrittäjältä, tiedät, että ostamasi tuote on turvallinen eikä se ole matkannut sinulle maailman ääristä, vaan ihan tästä läheltä.

Kuinka tärkeää onkaan tietää tuotteen toimitusketju. Kotimaiselta ostaessa, voit olla varma että työntekijä saa hänelle kuuluvan palkan ja työolot. Myös käyttämäsi raha jää tähän maahan, minkä suojissa elämme. 

Kotimainen tuote kestää aikaa. 

Kotimainen tuote on arvokas.

Kotimainen tuote on ympäristöteko. 

Kotimainen tuote on turvallinen.

Kotimainen tuote tuo työtä Suomeen.

Miksi siis et ostaisi kotimaista?

Kommentit